Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zapečený toast s tuniakom a syrom

Zapečený toast s tuniakom a syrom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Toast rozpolíme.
2
Na jednu časť vložíme na plátky nakrájané paradajky.
3
Pridáme tuniaka, syr a bazalku.
4
Priklopíme druhou polovicou toastu.
5
Krátko zapečieme v elektrickom grile.
6
Podávame ozdobené bazalkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

180
kcal

755
kJ

Makroživiny

037101417 12.6 g14.5 g7.24 g3.4 g B S T Vl
Bielkoviny:12.6 g
Sacharidy:14.5 g
Tuky:7.24 g
Vláknina:3.4 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
4.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.02
kcal

cholesterol
32
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.6 g) Sacharidy (14.5 g) Tuky (7.24 g) Vláknina (3.4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (28.4 %) Sacharidy (32.7 %) Tuky (35.2 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.