Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zapečený baklažán so syrom a bylinkami

Zapečený baklažán so syrom a bylinkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Baklažán nakrájame pozdĺžne na plátky.
2
Osolíme a necháme 15 minút odležať.
3
Potom plátky orestujeme z oboch strán na panvici s olejom.
4
Na každý plátok dáme syr a nasekané bylinky.
5
Zarolujeme a vložíme rúry predhriatej na 180°C.
6
Pečieme 10 min.
7
Podávame ozdobené petržlenovou vňaťou a bazalkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

426
kcal

1781
kJ

Makroživiny

0816233139 22.32 g10.02 g32.1 g3.76 g B S T Vl
Bielkoviny:22.32 g
Sacharidy:10.02 g
Tuky:32.1 g
Vláknina:3.76 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
3.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.2
kcal

cholesterol
80
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (22.32 g) Sacharidy (10.02 g) Tuky (32.1 g) Vláknina (3.76 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.6 %) Sacharidy (9.7 %) Tuky (66.9 %) Vláknina (1.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.