Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Vyprážané krevety s hranolkami

Vyprážané krevety s hranolkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Do rozohriateho oleja vo fritovacom hrnci vložíme hranolky aj krevety a vyprážame dozlatista.
2
Všetko osolíme a podávame s kečupom a šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

613
kcal

2563
kJ

Makroživiny

01529445873 40.9 g61.23 g21.73 g4.27 g B S T Vl
Bielkoviny:40.9 g
Sacharidy:61.23 g
Tuky:21.73 g
Vláknina:4.27 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
16.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.43
kcal

cholesterol
280
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (40.9 g) Sacharidy (61.23 g) Tuky (21.73 g) Vláknina (4.27 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.1 %) Sacharidy (40.6 %) Tuky (31 %) Vláknina (1.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.