Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Varené vajce s žeruchovými klíčkami

Varené vajce s žeruchovými klíčkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Najprv žeríchové klíčky necháme vyklíčiť z bio semienok, ktoré necháme 24 hodín naklíčovať na tmavom a teplom mieste.
2
V hrnci zavaríme vodu a vložíme do nej na cca 10 minút vajce.
3
Potom ich vyberieme, schladíme a olúpeme.
4
Na konzumáciu sú vhodné klíčky aj s korienkom, ktorými dozdobíme rozpolené vajcia a dosolíme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

82
kcal

345
kJ

Makroživiny

01.63.24.86.48 6.62 g0.52 g5.88 g0.45 g B S T Vl
Bielkoviny:6.62 g
Sacharidy:0.52 g
Tuky:5.88 g
Vláknina:0.45 g

Glykémia

index
16
kcal

nálož
0.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.35
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (6.62 g) Sacharidy (0.52 g) Tuky (5.88 g) Vláknina (0.45 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (33.1 %) Sacharidy (2.6 %) Tuky (63.2 %) Vláknina (1.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.