Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Uhorkové osvieženie

Uhorkové osvieženie

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Jablko a uhorku umyjeme a odšťavíme.
2
Šťavu prelejeme do džbánu.
3
Pridáme šťavu z citróna a lístky mäty.
4
Zmes zalejeme vodou a džbán necháme vychladiť v chladničke.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

97
kcal

406
kJ

Makroživiny

0511162227 0.43 g22.4 g0.32 g1.36 g B S T Vl
Bielkoviny:0.43 g
Sacharidy:22.4 g
Tuky:0.32 g
Vláknina:1.36 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (0.43 g) Sacharidy (22.4 g) Tuky (0.32 g) Vláknina (1.36 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (1.8 %) Sacharidy (92.7 %) Tuky (2.9 %) Vláknina (2.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.