Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Treska na bylinkovom masle so špenátovými cestovinami

Treska na bylinkovom masle so špenátovými cestovinami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava cestovín: Do hrnca s vriacou osolenou vodou vložíme cestoviny.
2
Varíme do zmäknutia (12-15 minút).
3
Príprava ryby: Na panvici rozohrejeme olej.
4
Tresku osušíme obrúskom, osolíme a vložíme na panvicu.
5
Krátko restujeme.
6
Podávame ozdobené bylinkovým maslom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

708
kcal

2961
kJ

Makroživiny

021426384105 42.7 g87.12 g20.04 g4.02 g B S T Vl
Bielkoviny:42.7 g
Sacharidy:87.12 g
Tuky:20.04 g
Vláknina:4.02 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
27.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.25
kcal

cholesterol
128.25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (42.7 g) Sacharidy (87.12 g) Tuky (20.04 g) Vláknina (4.02 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.4 %) Sacharidy (49.8 %) Tuky (24.7 %) Vláknina (1.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.