Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tofu caprese

Tofu caprese

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Paradajky umyjeme a nakrájame na tenké plátky.
2
Z tofu pomocou guľatej formičky vykrojíme koliesko.
3
Potom tofu nakrájame na plátky, ktoré rozprestrieme na tanier.
4
Striedavo ich preložíme nakrájanými paradajkami.
5
Nakoniec všetko pokvapkáme olejom, osolíme a zasypeme lístky bazalky.
6
Podávame s plátkami chleba.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

335
kcal

1401
kJ

Makroživiny

0612172329 18.74 g24.01 g16.27 g8.74 g B S T Vl
Bielkoviny:18.74 g
Sacharidy:24.01 g
Tuky:16.27 g
Vláknina:8.74 g

Glykémia

index
21
kcal

nálož
5.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.9
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (18.74 g) Sacharidy (24.01 g) Tuky (16.27 g) Vláknina (8.74 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.9 %) Sacharidy (29.3 %) Tuky (42.7 %) Vláknina (5.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.