Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šunková vegi bageta

Šunková vegi bageta

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Cibuľu nakrájame na kocky.
2
Dusíme približne 7 minút na panvici a olejom.
3
Bagetu pozdĺžne rozrežeme.
4
Spodnú časť ručne čiastočne vydlabeme a nasypeme podušenú cibuľu.
5
Vložíme na plátky nakrájaný kaleráb s paradajkou, vegetariánsku šunku a listy šalátu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

489
kcal

2048
kJ

Makroživiny

01632496581 20.73 g67.31 g12.39 g12.88 g B S T Vl
Bielkoviny:20.73 g
Sacharidy:67.31 g
Tuky:12.39 g
Vláknina:12.88 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
27
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.03
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.73 g) Sacharidy (67.31 g) Tuky (12.39 g) Vláknina (12.88 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.1 %) Sacharidy (55.7 %) Tuky (22.1 %) Vláknina (5.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.