Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Špagety s tuniakom a olivami

Špagety s tuniakom a olivami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Priprava cestovín: Špagety uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Scedíme.
3
Premiešame s olejom.
4
Príprava ryby: Paradajku nakrájame na kúsky.
5
Na rozohriatej panvici s olejom ich 2-3 minúty podusíme.
6
Pridáme tuniaka.
7
Okoreníme.
8
Pridáme olivy.
9
Za priebežného miešania dusíme ďalšie 2 minúty.
10
Podávame zdobené petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

518
kcal

2166
kJ

Makroživiny

01427415468 15.13 g56.72 g24.44 g5.18 g B S T Vl
Bielkoviny:15.13 g
Sacharidy:56.72 g
Tuky:24.44 g
Vláknina:5.18 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
17.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.71
kcal

cholesterol
25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (15.13 g) Sacharidy (56.72 g) Tuky (24.44 g) Vláknina (5.18 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.9 %) Sacharidy (44.7 %) Tuky (41.4 %) Vláknina (2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.