Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Špagety s kuracími rezancami a olivami

Špagety s kuracími rezancami a olivami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava cestovín: Špagety uvaríme v mierne osolenej vode.
2
Scedíme.
3
Premiešame s olejom.
4
Príprava mäsa: Mäso nakrájame na rezančeky.
5
Osolíme.
6
Na panvici s olejom restujeme do zmäknutia.
7
Pridáme na kúsky nakrájané paradajky a olivy.
8
Za priebežného miešania restujeme 1 minútu.
9
Podávame zdobené petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

492
kcal

2061
kJ

Makroživiny

01327405467 24.55 g55.91 g17.36 g7.18 g B S T Vl
Bielkoviny:24.55 g
Sacharidy:55.91 g
Tuky:17.36 g
Vláknina:7.18 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
16.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.91
kcal

cholesterol
30
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.55 g) Sacharidy (55.91 g) Tuky (17.36 g) Vláknina (7.18 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.2 %) Sacharidy (46.1 %) Tuky (30.8 %) Vláknina (2.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.