Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šošovicová polievka

Šošovicová polievka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Šošovku dôkladne prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
Vložíme do hrnca s osolenou vodou a privedieme do varu.
3
Penu vytvorenú v prvej fáze varenia odstránime lyžičkou.
4
Potom pridáme majoránku, na plátky nastúhanú mrkvu, sójovú omáčku a korenie.
5
Varíme do zmäknutia šošovky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

193
kcal

808
kJ

Makroživiny

0612192531 14.96 g25.88 g1.27 g9.1 g B S T Vl
Bielkoviny:14.96 g
Sacharidy:25.88 g
Tuky:1.27 g
Vláknina:9.1 g

Glykémia

index
22
kcal

nálož
5.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.84
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.96 g) Sacharidy (25.88 g) Tuky (1.27 g) Vláknina (9.1 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (31.2 %) Sacharidy (54 %) Tuky (5.7 %) Vláknina (9.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.