Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šopský šalát

Šopský šalát

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Uhorku, paradajku aj papriky umyjeme a nakrájame na väčšie kúsky.
2
Zeleninu v miske pokvapkáme olejom a ochutíme korením čubrica.
3
Syr feta nakrájame na kocky a zasypeme ním zeleninovú misu.
4
Ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.
5
Podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

506
kcal

2118
kJ

Makroživiny

01530456075 20.2 g62.33 g17.29 g10.26 g B S T Vl
Bielkoviny:20.2 g
Sacharidy:62.33 g
Tuky:17.29 g
Vláknina:10.26 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
21.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.01
kcal

cholesterol
45
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (20.2 g) Sacharidy (62.33 g) Tuky (17.29 g) Vláknina (10.26 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.2 %) Sacharidy (50 %) Tuky (29.9 %) Vláknina (3.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.