Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Sladký tuniakový šalát

Sladký tuniakový šalát

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Príprava vajca: Vajce uvaríme v osolenej vode na tvrdo.
2
Necháme vychladnúť.
3
Olúpeme a rozkrojíme na polovičky.
4
Príprava tuniaka: Tuniaka vyberieme z plechovky a dáme na tanier.
5
Pridáme krájaný syr a krájanú zavarenú hrušku.
6
Hrušku poukladáme vareným vajcom, osolíme a podávame.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

324
kcal

1355
kJ

Makroživiny

0510152025 19.52 g14.52 g20.68 g0.83 g B S T Vl
Bielkoviny:19.52 g
Sacharidy:14.52 g
Tuky:20.68 g
Vláknina:0.83 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
4.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
147.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (19.52 g) Sacharidy (14.52 g) Tuky (20.68 g) Vláknina (0.83 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.7 %) Sacharidy (18.4 %) Tuky (56.4 %) Vláknina (0.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.