Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Sladké občerstvenie

Sladké občerstvenie

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Hrušku nakrájame na kúsky.
2
Vložíme do misky a posypeme kakaovým práškom, mletým makom a škoricou.
3
Pokvapkáme citrónovou šťavou.
4
Nakoniec doplníme menším množstvom sušených datlí.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

239
kcal

998
kJ

Makroživiny

0918283746 3.69 g38.4 g5.76 g9.15 g B S T Vl
Bielkoviny:3.69 g
Sacharidy:38.4 g
Tuky:5.76 g
Vláknina:9.15 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
16.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.69 g) Sacharidy (38.4 g) Tuky (5.76 g) Vláknina (9.15 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (6.3 %) Sacharidy (65.2 %) Tuky (21.1 %) Vláknina (7.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.