Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šalát z paradajok a baby špenátu

Šalát z paradajok a baby špenátu

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Zeleninu umyjeme.
2
Šalát a špenát natrháme.
3
Paradajka a uhorku nakrájame.
4
Upravenú zeleninu dôkladne premiešame s olejom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

287
kcal

1203
kJ

Makroživiny

0612172329 4.94 g9.25 g24.52 g5.01 g B S T Vl
Bielkoviny:4.94 g
Sacharidy:9.25 g
Tuky:24.52 g
Vláknina:5.01 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
1.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.94 g) Sacharidy (9.25 g) Tuky (24.52 g) Vláknina (5.01 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.1 %) Sacharidy (13.3 %) Tuky (76.1 %) Vláknina (3.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.