Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šalát s červenou kapustou a paradajkami

Šalát s červenou kapustou a paradajkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A11 - Sezam

Postup prípravy:

1
Kapustu, paradajku aj uhorku umyjeme a nakrájame.
2
Pripravenú zeleninu zmiešame a pokvapkáme sezamovým olejom.
3
Všetko dozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

268
kcal

1123
kJ

Makroživiny

0510141924 3.1 g16 g20.3 g4.65 g B S T Vl
Bielkoviny:3.1 g
Sacharidy:16 g
Tuky:20.3 g
Vláknina:4.65 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
3.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.1 g) Sacharidy (16 g) Tuky (20.3 g) Vláknina (4.65 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (4.8 %) Sacharidy (24.6 %) Tuky (67.2 %) Vláknina (3.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.