Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Rezance s makom

Rezance s makom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Rezance uvaríme v nesolenej vode (10 minút).
2
Do malého pohára s vlažnou vodou dáme mletý mak, med a olej.
3
Zmes dôkladne rozmiešame.
4
Uvarené rezance scedíme.
5
Premiešame ich s pripravenou omáčkou.
6
Ozdobíme hráškom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

512
kcal

2142
kJ

Makroživiny

01428425670 18.26 g58.17 g20.21 g12.2 g B S T Vl
Bielkoviny:18.26 g
Sacharidy:58.17 g
Tuky:20.21 g
Vláknina:12.2 g

Glykémia

index
38
kcal

nálož
22.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (18.26 g) Sacharidy (58.17 g) Tuky (20.21 g) Vláknina (12.2 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.5 %) Sacharidy (46.2 %) Tuky (34.6 %) Vláknina (4.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.