Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Restované krevety s ryžou a zeleninou

Restované krevety s ryžou a zeleninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Na oleji speníme cibuľu, pridáme umytú ryžu a krátko ju opražíme.
2
Zalejeme dostatočným množstvom vody, osolíme a cca 15 - 20 minút dusíme.
3
Príprava kreviet: Cesnak prelisujeme a na kokosovom oleji orestujeme spoločne s krevetami.
4
Pridáme nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku a pažítku a krátko dusíme.
5
Pokrm ozdobíme zvyškom pažítky, cibuľky a plátky zeleniny.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

667
kcal

2790
kJ

Makroživiny

021426283104 28.11 g86.9 g22.03 g4.25 g B S T Vl
Bielkoviny:28.11 g
Sacharidy:86.9 g
Tuky:22.03 g
Vláknina:4.25 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
29.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.11
kcal

cholesterol
135
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (28.11 g) Sacharidy (86.9 g) Tuky (22.03 g) Vláknina (4.25 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.1 %) Sacharidy (52.8 %) Tuky (28.8 %) Vláknina (1.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.