Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Restovaná hrebenatka s mrkvovým pyré

Restovaná hrebenatka s mrkvovým pyré

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A14 - Měkkýši, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Hrebenatku osolíme a krátko orestujeme na panvici s maslom.
2
Potom ju 3-5 minút dusíme pod pokrievkou.
3
Mrkvu nastrúhame a pod pokrievkou dusíme na masle do zmäknutia.
4
Potom mierne osolíme, pridáme balzamikový ocot a rozmixujeme na kašu.
5
Pokrm ozdobíme nakrájanými kúskami sušenej paradajky v oleji a čerstvého avokáda.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

219
kcal

916
kJ

Makroživiny

059141823 4.59 g6.73 g18.89 g1.84 g B S T Vl
Bielkoviny:4.59 g
Sacharidy:6.73 g
Tuky:18.89 g
Vláknina:1.84 g

Glykémia

index
15
kcal

nálož
1.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.39
kcal

cholesterol
128.25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.59 g) Sacharidy (6.73 g) Tuky (18.89 g) Vláknina (1.84 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.7 %) Sacharidy (12.7 %) Tuky (76.9 %) Vláknina (1.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.