Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Raw karfiolový popcorn

Raw karfiolový popcorn

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Karfiol umyjeme, osušíme a rozdelíme na jednotlivé ružičky.
2
Vložíme ich do uzatvárateľnej fľaše.
3
Prisypeme lahôdkové droždie, karí korenie a kurkumu.
4
Doplníme o olej, dochutíme soľou a fľašu uzavrieme.
5
S fľašou vypláchame, kým sa karfiol dokonale neobalí v zmesi korenia.
6
Potom je recept pripravený na priamu konzumáciu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

139
kcal

582
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 9.88 g9.02 g5.71 g6.02 g B S T Vl
Bielkoviny:9.88 g
Sacharidy:9.02 g
Tuky:5.71 g
Vláknina:6.02 g

Glykémia

index
20
kcal

nálož
1.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9.88 g) Sacharidy (9.02 g) Tuky (5.71 g) Vláknina (6.02 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29 %) Sacharidy (26.5 %) Tuky (36.1 %) Vláknina (8.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.