Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pstruh na cesnaku

Pstruh na cesnaku

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: Olúpeme zemiaky a nakrájané na kocky ich varíme v mierne osolenej vode.
2
Príprava ryby: Pstruha dôkladne umyjeme, odrežeme hlavu aj chvost.
3
Rybu krátko opražíme na panvici s olejom pri teplote okolo 170 °C.
4
Pridáme cesnak, okoreníme a osolíme.
5
Stlmíme teplotu na 130 stupňov a pod pokrievkou rybu dorobíme.
6
Na poslednú minútu prípravy pokrievku odrobíme.
7
Pstruha podávame so zemiakmi, nakrájanou zeleninou a horčicou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

498
kcal

2084
kJ

Makroživiny

0816243240 33.59 g31.02 g25.52 g5.02 g B S T Vl
Bielkoviny:33.59 g
Sacharidy:31.02 g
Tuky:25.52 g
Vláknina:5.02 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
8.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.55
kcal

cholesterol
105
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (33.59 g) Sacharidy (31.02 g) Tuky (25.52 g) Vláknina (5.02 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.5 %) Sacharidy (25.4 %) Tuky (45 %) Vláknina (2.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.