Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Polievka z červenej repy

Polievka z červenej repy

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Červenú repu, zemiaky a cibuľu nakrájame a dáme restovať na rozpálený olej.
2
Potom zalejeme 200 ml vody a pridáme zeleninový bujón.
3
Varíme cca 20 minút do zmäknutia.
4
Potom všetko rozmixujeme tyčovým mixérom do hladka a dochutíme soľou, korením a vínnym octom.
5
Na tanieri dozdobíme kôprom a lyžičkou kyslej smotany.
6
Podávame s čerstvým chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

214
kcal

897
kJ

Makroživiny

0714222936 5.09 g30.29 g6.77 g5.99 g B S T Vl
Bielkoviny:5.09 g
Sacharidy:30.29 g
Tuky:6.77 g
Vláknina:5.99 g

Glykémia

index
50
kcal

nálož
15.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.95
kcal

cholesterol
1.8
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.09 g) Sacharidy (30.29 g) Tuky (6.77 g) Vláknina (5.99 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (9.6 %) Sacharidy (57.3 %) Tuky (27.6 %) Vláknina (5.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.