Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pesto z medvedieho cesnaku

Pesto z medvedieho cesnaku

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Čerstvé listy medvedieho cesnaku dôkladne umyjeme, vysušíme a na doske nakrájame na menšie kúsky.
2
Potom ich vložíme do mixéra a spoločne s orieškami dôkladne rozmixujeme.
3
Počas mixovania postupne prilievame extra panenský olivový olej.
4
Vo finále mixovania pridáme jemne strúhaný parmezán.
5
Všetko dochutíme soľou a uchovávame v chladničke alebo mrazničke.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

747
kcal

3125
kJ

Makroživiny

01734526986 13.3 g8.9 g71.6 g6.8 g B S T Vl
Bielkoviny:13.3 g
Sacharidy:8.9 g
Tuky:71.6 g
Vláknina:6.8 g

Glykémia

index
19
kcal

nálož
1.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.5
kcal

cholesterol
9.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (13.3 g) Sacharidy (8.9 g) Tuky (71.6 g) Vláknina (6.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (7.4 %) Sacharidy (5 %) Tuky (85.8 %) Vláknina (1.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.