Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Penne rigate s morskými plodmi

Penne rigate s morskými plodmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A14 - Měkkýši, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava morských plodov: Chobotnicu a vylúpané slávky uvaríme v neosolenej vode.
2
Potom ich osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom.
3
Príprava cestovín: Cestoviny uvaríme v solenej vode al dente (na skus).
4
Na olivovom oleji orestujeme cesnak.
5
Pridáme cherry paradajky a petržlen a krátko podusíme.
6
Cestoviny podávame s morskými plodmi a cherry paradajkami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

578
kcal

2417
kJ

Makroživiny

01938577695 30.22 g79.34 g14.62 g3.97 g B S T Vl
Bielkoviny:30.22 g
Sacharidy:79.34 g
Tuky:14.62 g
Vláknina:3.97 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
21.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.96
kcal

cholesterol
256
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (30.22 g) Sacharidy (79.34 g) Tuky (14.62 g) Vláknina (3.97 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.1 %) Sacharidy (55.5 %) Tuky (22 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.