Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečený losos so špargľou

Pečený losos so špargľou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Príprava špargle: Špargľu krátko povaríme v osolenej vode do zmäknutia.
2
Príprava lososa: Lososa osolíme a pokvapkáme citrónom.
3
Vložíme do rozpálenej panvice s olejom a opečieme z oboch strán.
4
Podávame s listom šalátu, citrónom a majonézou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

406
kcal

1700
kJ

Makroživiny

0713202633 27.4 g9.68 g27.45 g5.4 g B S T Vl
Bielkoviny:27.4 g
Sacharidy:9.68 g
Tuky:27.45 g
Vláknina:5.4 g

Glykémia

index
18
kcal

nálož
1.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.22
kcal

cholesterol
79
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (27.4 g) Sacharidy (9.68 g) Tuky (27.45 g) Vláknina (5.4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.7 %) Sacharidy (9.8 %) Tuky (59.8 %) Vláknina (2.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.