Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečený losos s hořčičnou omáčkou

Pečený losos s hořčičnou omáčkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Príprava lososa: Rybu osolíme.
2
Vložíme na stredne rozpálenú panvicu s olejom.
3
Osmažíme z oboch strán dozlatista.
4
Premiestnime na tanier.
5
Príprava omáčky: V rovnakej panvici rozpustíme maslo.
6
Pridáme horčicu, pár kvapiek limetky a dôkladne premiešame.
7
Pripravenou omáčkou polejeme lososa.
8
Podávame ozdobené horčičným semienkom, petržlenovou vňaťou a limetkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

423
kcal

1768
kJ

Makroživiny

0815233038 27.79 g4.4 g31.96 g3.12 g B S T Vl
Bielkoviny:27.79 g
Sacharidy:4.4 g
Tuky:31.96 g
Vláknina:3.12 g

Glykémia

index
15
kcal

nálož
0.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.76
kcal

cholesterol
91.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (27.79 g) Sacharidy (4.4 g) Tuky (31.96 g) Vláknina (3.12 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.1 %) Sacharidy (4.3 %) Tuky (67.1 %) Vláknina (1.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.