Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečené jablko so škoricou

Pečené jablko so škoricou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Jablko umyjeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na menšie kúsky.
2
Do jablčnej piecky vložíme kúsky jabĺk.
3
Pridáme med, škoricu, hrozienka a vlašské orechy.
4
Všetko premiešame.
5
Do zmesi pridáme lyžicu vody.
6
Jabĺčko nad plameňom sviečky pomaly pečieme 40 minút.
7
Počas pečenia zmes niekoľkokrát premiešame.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

265
kcal

1107
kJ

Makroživiny

01020304050 2.95 g41.57 g7.67 g8.7 g B S T Vl
Bielkoviny:2.95 g
Sacharidy:41.57 g
Tuky:7.67 g
Vláknina:8.7 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
17.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.95 g) Sacharidy (41.57 g) Tuky (7.67 g) Vláknina (8.7 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (4.5 %) Sacharidy (63.7 %) Tuky (25.3 %) Vláknina (6.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.