Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečené batáty s vajcom

Pečené batáty s vajcom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Rúru rozohrejeme na 180 °C.
2
Batát umyjeme a rozpolíme.
3
Z každej polovice vydlabeme lyžičkou časť hľuzy.
4
Do každej polovice rozklepneme jedno vajce.
5
Na vajcia vložíme polovicu paradajky.
6
Mierne osolíme a dáme na 15-20 minút do rúry.
7
Po upečení ozdobíme jarnou cibuľkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

339
kcal

1418
kJ

Makroživiny

01020304050 15.72 g41.42 g11.02 g5.58 g B S T Vl
Bielkoviny:15.72 g
Sacharidy:41.42 g
Tuky:11.02 g
Vláknina:5.58 g

Glykémia

index
41
kcal

nálož
17
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.98
kcal

cholesterol
370
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (15.72 g) Sacharidy (41.42 g) Tuky (11.02 g) Vláknina (5.58 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.8 %) Sacharidy (49.6 %) Tuky (28.4 %) Vláknina (3.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.