Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Paradajkový šalát s mozzarellou

Paradajkový šalát s mozzarellou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Cherry paradajky umyjeme a nakrájame na polovice.
2
V mise ich zmiešame s guličkami mozzarelly.
3
Zmes dochutíme soľou, korením, bazalkou a olivovým olejom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

570
kcal

2385
kJ

Makroživiny

01121324253 44.51 g13.62 g35.6 g8.56 g B S T Vl
Bielkoviny:44.51 g
Sacharidy:13.62 g
Tuky:35.6 g
Vláknina:8.56 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
3.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.5
kcal

cholesterol
140
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (44.51 g) Sacharidy (13.62 g) Tuky (35.6 g) Vláknina (8.56 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (32.1 %) Sacharidy (9.8 %) Tuky (55.2 %) Vláknina (2.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.