Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Paradajka plnená krevetou a mangom

Paradajka plnená krevetou a mangom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši, A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Paradajku na krátky okamih vnoríme do vriacej vody.
2
Potom odkrojíme jej hornú časť a lyžičkou vydlábneme menšie množstvo dužiny.
3
Menší kúsok manga nakrájame na plátky.
4
Varené lúpané krevety mierne osolíme a krátko opražíme na grile.
5
Do rajčiaka vložíme grilované krevetky s mangom.
6
Ochutíme bazalkovým pestom a dozdobíme listovým šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

61
kcal

256
kJ

Makroživiny

01.22.43.64.86 4.56 g4.86 g2.35 g1.2 g B S T Vl
Bielkoviny:4.56 g
Sacharidy:4.86 g
Tuky:2.35 g
Vláknina:1.2 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
1.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.47
kcal

cholesterol
28
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.56 g) Sacharidy (4.86 g) Tuky (2.35 g) Vláknina (1.2 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (30.3 %) Sacharidy (32.3 %) Tuky (33.6 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.