Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Ovsený jogurt s malinami

Ovsený jogurt s malinami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Vločky namočíme na 8 hodín do vody.
2
Potom ich aj s vodou rozmixujeme do podoby hustej krémovej hmoty.
3
V sklenenej nádobe ju zakryjeme papierovým obrúskom.
4
Pri izbovej teplote ju necháme 2 až 3 dni fermentovať.
5
V priebehu kvasenia hmotu aspoň dvakrát denne premiešavame lyžičkou.
6
Vzniknutý jogurt ochutíme cukrom.
7
Podávame s roztlačenými malinami zmiešanými s menším množstvom cukru.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

333
kcal

1392
kJ

Makroživiny

01326395265 7.82 g54.5 g4 g11.7 g B S T Vl
Bielkoviny:7.82 g
Sacharidy:54.5 g
Tuky:4 g
Vláknina:11.7 g

Glykémia

index
38
kcal

nálož
20.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.82 g) Sacharidy (54.5 g) Tuky (4 g) Vláknina (11.7 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.2 %) Sacharidy (71.2 %) Tuky (11.3 %) Vláknina (7.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.