Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Opekané zemiaky s bryndzovým dipom

Opekané zemiaky s bryndzovým dipom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: Zemiaky nakrájame na mesiačiky a uvaríme v šupke v osolenej vode.
2
Studené zemiaky vyprážame na panvici s olejom spoločne so slaninou.
3
Priprava dipu: Cibuľu nakrájame nadrobno a zmiešame s jogurtom, bryndzou, majonézou a korením.
4
Zemiaky na tanieri dozdobíme strúhaným syrom a podávame s bryndzovým dipom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

1240
kcal

5188
kJ

Makroživiny

0305080100130 31.67 g46.15 g102.08 g4.95 g B S T Vl
Bielkoviny:31.67 g
Sacharidy:46.15 g
Tuky:102.08 g
Vláknina:4.95 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
16.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
5.75
kcal

cholesterol
117.83
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (31.67 g) Sacharidy (46.15 g) Tuky (102.08 g) Vláknina (4.95 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.6 %) Sacharidy (15.4 %) Tuky (73.3 %) Vláknina (0.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.