Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Odkysľujúce občerstvenie

Odkysľujúce občerstvenie

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Ryžu uvaríme do mäkka v nesolenej vode.
2
Vodu scedíme a primiešame kyslý nálev slivky.
3
Podávame na listovom šaláte ozdobené slivkou umeboši a lístky riasy shiso.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

225
kcal

940
kJ

Makroživiny

01122334455 5.4 g45.47 g1.72 g2.85 g B S T Vl
Bielkoviny:5.4 g
Sacharidy:45.47 g
Tuky:1.72 g
Vláknina:2.85 g

Glykémia

index
33
kcal

nálož
15.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.89
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.4 g) Sacharidy (45.47 g) Tuky (1.72 g) Vláknina (2.85 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (9.7 %) Sacharidy (81.3 %) Tuky (6.6 %) Vláknina (2.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.