Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Obložený celozrný chlieb

Obložený celozrný chlieb

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Chlieb nakrájame na plátky
2
Natrieme maslom.
3
Položíme listy šalátu.
4
Pridáme plátky syra a šunku.
4
Nakoniec ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

504
kcal

2110
kJ

Makroživiny

01121324253 29.81 g44.08 g21.07 g9.54 g B S T Vl
Bielkoviny:29.81 g
Sacharidy:44.08 g
Tuky:21.07 g
Vláknina:9.54 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
16.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.6
kcal

cholesterol
81.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.81 g) Sacharidy (44.08 g) Tuky (21.07 g) Vláknina (9.54 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.1 %) Sacharidy (35.6 %) Tuky (36.6 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.