Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Cibuľu nakrájame na kocky a restujeme ju v hrnci na rozpustenej masti do zlatista.
2
Potom pridáme oba druhy papriky a nakrájanú glejku.
3
Celú zmes pri stálom miešaní restujeme približne 5 minút.
4
Potom mäso osolíme, podlejeme trochou vody a dusíme pod pokrievkou.
5
V polovici dusenia pridáme paradajku, papriku, stopkový zeler a feferónku a varíme do zmäknutia mäsa.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

388
kcal

1622
kJ

Makroživiny

0917263443 35.49 g30.2 g11.88 g9.07 g B S T Vl
Bielkoviny:35.49 g
Sacharidy:30.2 g
Tuky:11.88 g
Vláknina:9.07 g

Glykémia

index
20
kcal

nálož
6.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.4
kcal

cholesterol
81.7
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (35.49 g) Sacharidy (30.2 g) Tuky (11.88 g) Vláknina (9.07 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (37.1 %) Sacharidy (31.6 %) Tuky (26.7 %) Vláknina (4.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.