Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Lasagne s morskými plodmi

Lasagne s morskými plodmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A4 - Ryby, A14 - Měkkýši, A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Lasagne krátko povaríme v osolenej vode do mäkka.
2
V panvici na rozohriatom oleji orestujeme roztlačený cesnak.
3
Pridáme lososa, slávky a krevety a krátko restujeme.
4
Potom pridáme víno a nakladané paradajky.
5
Dochutíme soľou a korením a niekoľko minút dusíme.
6
Do olejom vymasteného pekáča vrstvíme lasagne spoločne so zmesou s morskými plodmi.
7
Zapečme v rúre predhriatej na 160 stupňov.
8
Podávame pokvapkané citrónovou šťavou as čerstvými cherry paradajkami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

671
kcal

2807
kJ

Makroživiny

020406181101 36.04 g83.92 g17.09 g5.98 g B S T Vl
Bielkoviny:36.04 g
Sacharidy:83.92 g
Tuky:17.09 g
Vláknina:5.98 g

Glykémia

index
34
kcal

nálož
28.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.03
kcal

cholesterol
172.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (36.04 g) Sacharidy (83.92 g) Tuky (17.09 g) Vláknina (5.98 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.6 %) Sacharidy (52.6 %) Tuky (23.1 %) Vláknina (1.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.