Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Krab v korenistej kruste

Krab v korenistej kruste

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši, A10 - Hořčice, A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Živého kraba pred spracovaním dôkladne umyjeme kefou pod prúdom tečúcej vody a varíme ho v osolenej vode približne 15 minút.
2
Na panvičke roztopíme maslo a orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku.
3
Pridáme guličky zeleného korenia, horčicu a podlejeme červeným vínom.
4
Všetko dusíme do zhustnutia.
5
Tanier obložíme listovým šalátom, kraba zalejeme omáčkou a podávame.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

545
kcal

2279
kJ

Makroživiny

0918263544 21.1 g14.12 g36.8 g4.8 g B S T Vl
Bielkoviny:21.1 g
Sacharidy:14.12 g
Tuky:36.8 g
Vláknina:4.8 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
3.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.85
kcal

cholesterol
282
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (21.1 g) Sacharidy (14.12 g) Tuky (36.8 g) Vláknina (4.8 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.1 %) Sacharidy (12.1 %) Tuky (67.9 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.