Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Konjakové špagety s morčacími rezančekmi

Konjakové špagety s morčacími rezančekmi

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Cestoviny zbavíme nálevu a prepláchneme ich pod tečúcou vodou.
2
Cesnak olúpeme a nakrájame na plátky.
3
Mäso nakrájame na rezančeky.
4
Papriku umyjeme a nakrájame na kúsky.
5
Na panvici s olejom orestujeme mäso s cesnakom a paprikou.
6
Zmes osolíme, okoreníme a pár minút dusíme.
7
Potom pridáme nakrájané paradajky a špagety.
8
Zmes premiešame.
9
Na tanieri obložíme kúsky paradajok a zasypeme nasekanými lístkami petržlenu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

288
kcal

1204
kJ

Makroživiny

0612192531 25.83 g16.55 g11.03 g9.52 g B S T Vl
Bielkoviny:25.83 g
Sacharidy:16.55 g
Tuky:11.03 g
Vláknina:9.52 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
4.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
50
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (25.83 g) Sacharidy (16.55 g) Tuky (11.03 g) Vláknina (9.52 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (36.5 %) Sacharidy (23.4 %) Tuky (33.6 %) Vláknina (6.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.