Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kari ryža s paradajkami a tuniakom

Kari ryža s paradajkami a tuniakom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryže: Ryžu prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
Do vriacej osolenej vody vložíme ryžu a nasypeme karí.
3
Varíme domäkka.
4
Scedíme a premiestnime do misky.
5
Príprava oblohy: Paradajku umyjeme.
6
Nakrájame na kocky.
7
Zmiešame s tuniakom a olejom.
8
Pridáme k ryži.
9
Podávame zdobené petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

437
kcal

1827
kJ

Makroživiny

020406181101 11.58 g84.15 g5.01 g4.32 g B S T Vl
Bielkoviny:11.58 g
Sacharidy:84.15 g
Tuky:5.01 g
Vláknina:4.32 g

Glykémia

index
47
kcal

nálož
39.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.24
kcal

cholesterol
15
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.58 g) Sacharidy (84.15 g) Tuky (5.01 g) Vláknina (4.32 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.7 %) Sacharidy (77.5 %) Tuky (9.9 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.