Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jogurtový dezert s jahodami

Jogurtový dezert s jahodami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Ovsené vločky premiešame s medom a sušenými jahodami, a dáme zapiecť do rúry.
2
Akonáhle sú vločky dozlatista prepečené, premiestnime ich do pohára, kde ich zalejeme jogurtom a ozdobíme čerstvými jahodami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

455
kcal

1905
kJ

Makroživiny

01734526986 16.45 g71.5 g9.06 g11.02 g B S T Vl
Bielkoviny:16.45 g
Sacharidy:71.5 g
Tuky:9.06 g
Vláknina:11.02 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
25.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.08
kcal

cholesterol
12
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (16.45 g) Sacharidy (71.5 g) Tuky (9.06 g) Vláknina (11.02 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.6 %) Sacharidy (63.4 %) Tuky (17.3 %) Vláknina (4.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.