Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jesenné kešu inšpirácie

Jesenné kešu inšpirácie

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Kešu krátko opražíme na panvici s olejom.
2
Po 2 minútach pridáme kúsky čokolády.
3
Na nízkej teplote pri stálom miešaní ju necháme rozpustiť.
4
Celú zmes ľahko zaprášime mletou škoricou.
5
Podávame s čerstvým jablkom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

572
kcal

2395
kJ

Makroživiny

01020314151 11.11 g42.39 g38.32 g6.75 g B S T Vl
Bielkoviny:11.11 g
Sacharidy:42.39 g
Tuky:38.32 g
Vláknina:6.75 g

Glykémia

index
36
kcal

nálož
15.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.6
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.11 g) Sacharidy (42.39 g) Tuky (38.32 g) Vláknina (6.75 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8 %) Sacharidy (30.4 %) Tuky (59.3 %) Vláknina (2.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.