Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jednohubky s mrkvovou nátierkou

Jednohubky s mrkvovou nátierkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Mrkvu nastrúhame na jemnom strúhadle.
2
Zmiešame so syrom a rozotreným strúčikom cesnaku.
3
Dôkladne prehniteme a premiešame.
4
Nakrájané pečivo natrieme vyrobenou nátierkou.
5
Ozdobíme čerstvo nasekanou pažítkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

173
kcal

723
kJ

Makroživiny

048131721 7.42 g17.26 g7.24 g4.39 g B S T Vl
Bielkoviny:7.42 g
Sacharidy:17.26 g
Tuky:7.24 g
Vláknina:4.39 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
5.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.34
kcal

cholesterol
10
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.42 g) Sacharidy (17.26 g) Tuky (7.24 g) Vláknina (4.39 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17.5 %) Sacharidy (40.7 %) Tuky (36.8 %) Vláknina (5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.