Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jahňacia polievka so zelerom

Jahňacia polievka so zelerom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A9 - Celer, A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Zeler nastrúhame na rezančeky.
2
Jahňacie nakrájame na kúsky.
3
V hrnci s maslom orestujeme mäso.
4
Potom osolíme, okoreníme a pridáme sójovu omáčku.
5
Zalejeme vodou a varíme približne 60 minút.
6
Ku koncu varenia pridáme zeler.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

176
kcal

738
kJ

Makroživiny

037101417 10.61 g1.04 g14.22 g0.9 g B S T Vl
Bielkoviny:10.61 g
Sacharidy:1.04 g
Tuky:14.22 g
Vláknina:0.9 g

Glykémia

index
14
kcal

nálož
0.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.84
kcal

cholesterol
63.25
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10.61 g) Sacharidy (1.04 g) Tuky (14.22 g) Vláknina (0.9 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.8 %) Sacharidy (2.4 %) Tuky (71.7 %) Vláknina (1.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.