Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jahňacia polievka s rezancami

Jahňacia polievka s rezancami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
V hrnci rozpustíme masť a orestujeme na kúsky nakrájané jahňacie mäso.
2
Potom pridáme vodu, soľ a korenie a varíme na miernom plameni pod pokrievkou približne 60 minút.
3
Potom do polievky vložíme čínsku kapustu, petržlen a rezance a varíme ďalších 15 minút.
4
Polievku dozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

219
kcal

916
kJ

Makroživiny

036101316 12.91 g13.7 g12.05 g2 g B S T Vl
Bielkoviny:12.91 g
Sacharidy:13.7 g
Tuky:12.05 g
Vláknina:2 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
2.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
34
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.91 g) Sacharidy (13.7 g) Tuky (12.05 g) Vláknina (2 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.1 %) Sacharidy (25.6 %) Tuky (48.5 %) Vláknina (1.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.