Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hrušková občerstvenie

Hrušková občerstvenie

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Zrelú hrušku olúpeme a zbavíme jadrovníka.
2
Menšie množstvo nesolených mandlí sparíme horúcou vodou a olúpeme.
3
Spoločne s konopným mliekom a kúskami hrušky rozmixujeme na kašu.
4
Dochutíme sirupom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

254
kcal

1063
kJ

Makroživiny

0613192632 5.55 g26.45 g12.31 g7.61 g B S T Vl
Bielkoviny:5.55 g
Sacharidy:26.45 g
Tuky:12.31 g
Vláknina:7.61 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
9.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.55 g) Sacharidy (26.45 g) Tuky (12.31 g) Vláknina (7.61 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.9 %) Sacharidy (42.6 %) Tuky (42.6 %) Vláknina (5.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.