Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hovädzí špíz so šalátom

Hovädzí špíz so šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A1 - Lepek, A6 -Sója, A10 - Hořčice, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava špízu: Hovädzie mäso nakrájame na kocky,
2
Zeleninu umyjeme a nakrájame na kúsky.
3
V miske zmiešame víno, sójovú omáčku, korenie, horčicu, cukor a olej.
4
Mäso vložíme do omáčky a marinujeme 2 hodiny.
5
Potom mäso so zeleninou napicháme na špajli.
6
Špíz vložíme na gril as priebežným otáčaním grilujeme 12 minút.
7
Na záver mierne osolíme.
8
Príprava dipu: V smotane rozmiešame nasekaný kôpor s citrónovou šťavou.
9
Podávame so zeleninou, ktorú mierne okoreníme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

383
kcal

1604
kJ

Makroživiny

0918283746 38.25 g21.88 g13.52 g4.21 g B S T Vl
Bielkoviny:38.25 g
Sacharidy:21.88 g
Tuky:13.52 g
Vláknina:4.21 g

Glykémia

index
20
kcal

nálož
4.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.64
kcal

cholesterol
84.9
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (38.25 g) Sacharidy (21.88 g) Tuky (13.52 g) Vláknina (4.21 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (41.9 %) Sacharidy (24 %) Tuky (31.9 %) Vláknina (2.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.