Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Grilovaný pstruh s varenou kukuricou

Grilovaný pstruh s varenou kukuricou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava kukurice: Kukuricu uvaríme v mierne osolenej vode domäkka.
2
Nakrájame na silnejšie kúsky.
3
Príprava ryby: Pstruha umyjeme a osolíme.
4
Vložíme na stredne rozpálený gril.
5
Grilujeme 2-3 minúty z každej strany.
6
Podávame ozdobené poľníčkom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

1285
kcal

5378
kJ

Makroživiny

04080110150190 72.48 g150.78 g41.54 g9.25 g B S T Vl
Bielkoviny:72.48 g
Sacharidy:150.78 g
Tuky:41.54 g
Vláknina:9.25 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
39.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.3
kcal

cholesterol
210
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (72.48 g) Sacharidy (150.78 g) Tuky (41.54 g) Vláknina (9.25 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.9 %) Sacharidy (47.5 %) Tuky (28.2 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.