Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Grilovaná chobotnica

Grilovaná chobotnica

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A14 - Měkkýši

Postup prípravy:

1
Chobotnicu umyjeme, zbavíme hlavy, naklepeme a dáme variť do tlakového hrnca spoločne so soľou, na štvrtky nakrájaným citrónom a tymianom po dobu cca 1 hodiny.
2
Uvarenú chobotnicu necháme uschnúť a potom ju niekoľko minút grilujeme z oboch strán dozlatista.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

236
kcal

987
kJ

Makroživiny

0612172329 24.52 g7.18 g11.76 g1.58 g B S T Vl
Bielkoviny:24.52 g
Sacharidy:7.18 g
Tuky:11.76 g
Vláknina:1.58 g

Glykémia

index
12
kcal

nálož
0.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.3
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.52 g) Sacharidy (7.18 g) Tuky (11.76 g) Vláknina (1.58 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (42.4 %) Sacharidy (12.4 %) Tuky (43.8 %) Vláknina (1.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.