Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Grepové osvieženie

Grepové osvieženie

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Jablko zbavíme jadrovníka a nakrájame ho na malé kúsky.
2
Grep olúpeme a odšťavíme.
3
Jablko so šťavou vložíme do mixovacej nádoby.
4
Pridáme vylisovanú limetku, pár kociek ľadu a niekoľko lístkov mäty.
5
Dôkladne všetko rozmixujeme.
6
Podávame s ľadom a ozdobené vetvičkami mäty.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

175
kcal

733
kJ

Makroživiny

0918263544 2.32 g36.7 g0.92 g5.4 g B S T Vl
Bielkoviny:2.32 g
Sacharidy:36.7 g
Tuky:0.92 g
Vláknina:5.4 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
15.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.32 g) Sacharidy (36.7 g) Tuky (0.92 g) Vláknina (5.4 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (5.3 %) Sacharidy (84.2 %) Tuky (4.5 %) Vláknina (6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.