Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Grécky šalát

Grécky šalát

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Uhorku aj paradajky umyjeme a nakrájame na väčšie kúsky.
2
Zelenín v miske premiešame s nadrobno nasekanou červenou cibuľou.
3
Pokvapkáme olejom a ochutíme oreganom, soľou a korením.
4
Syr feta rozdrobíme v prstoch a nasypeme na šalát.
5
Ozdobíme čiernymi olivami a čerstvou petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

315
kcal

1316
kJ

Makroživiny

0510152025 11.11 g17.18 g21.07 g5.91 g B S T Vl
Bielkoviny:11.11 g
Sacharidy:17.18 g
Tuky:21.07 g
Vláknina:5.91 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
4.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.47
kcal

cholesterol
45
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.11 g) Sacharidy (17.18 g) Tuky (21.07 g) Vláknina (5.91 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.5 %) Sacharidy (22.5 %) Tuky (59.3 %) Vláknina (3.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.